Publikációk
-
Agnes Vajda, Gyula Kasza: Social cost of food borne diseases in the light of true incidents: A methodological approach, IAS-STS Conference - Critical Issues in Science, Technology and Society Studies, Graz, 2016
-
Vajda Á., Kasza Gy. : Élelmiszer eredetű megbetegedések gazdasági költségei össztársadalmi szinten, Gazdálkodás és Menedzsment Konferencia, Konferencia-kiadvány, Kecskemét, 2015. augusztus 26. Online available: http://gradus.kefo.hu/index.php/gradus/article/view/314
-
Ágnes Vajda, Gyula Kasza: The social cost of food borne disease - A methodological approach, Food Science Conference 2015, Budapest
-
Vajda Ágnes, Kasza Gyula: Módszertani megközelítés az élelmiszer közvetítette megbetegedések társadalmi költségeinek becsléséhez, MTA - KÖTEB Élelmiszer-biztonsági Albizottság ülése, 2015. 10. 09.
-
Vajda Ágnes, Kasza Gyula: Élelmiszer eredetű megbetegedések gazdasági költségei össztársadalmi szinten, Gazdálkodás és Menedzsment Konferencia, Kecskemét, 2015. augusztus 26. http://konferencia.kefo.hu/images/Konferencia/programfüzet.pdf
-
Vajda Ágnes, Kasza Gyula: Élelmiszer eredetű megbetegedések társadalmi költségei - Módszertani megközelítések, Rudnai Kemenes Konferencia, Zoonózis Társaság, 2015. (A konferencia programja online available: http://epa.oszk.hu/00300/00398/00636/pdf/EPA00398_epinfo_2015_21.pdf
-
Élelmiszerlánc-ismeretek általános iskolásoknak, elektronikus tájékozató anyag, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) 2013. Online available: http://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/21392/Elelmiszerlanc_ismeretek_alt.iskolasoknak.pdf/78a52be9-4772-4838-b689-be1c787cc174
-
Ágnes Vajda, Gyula Kasza (2016): Economic costs of food borne diseases at social level, Gradus, http://gradus.kefo.hu/index.php/gradus/article/view/314
-
Vajda Ágnes, Zeke Ildikó, Balla Csaba, Juhász Réka, Barta József (2013): Effect of acid whey on the thermophysical properties of ice cream, Acta Alimentaria 42 (Suppl) pp. 113-121., impakt faktor: 0,475 Online available: http://www.akademiai.com/doi/abs/10.1556/AAlim.42.2013.Suppl.13
-
Cs. Zeke, Á. Vajda, R. Juhász, E. Pósa, Cs. Balla, L. Friedrich: Effect of acid whey concentrate on thermophysical and rheological properties of milk- based ice-cream, Food Science Conference 2015, Budapest
-
Kasza Gy. Bódi B., Vajda Á., Somogy A. (2015): Hazai élelmiszerek részaránya a hazai kiskereskedelmi láncok választékában, Élelmiszervizsgálati Közlemények, 2015. június 30. Online available: http://eviko.hu/Tudom%C3%A1ny/Tudom%C3%A1ny-2015-2/Hazai-%C3%A9lelmiszerek%20r%C3%A9szar%C3%A1nya-a-magyarorsz%C3%A1gi-kiskereskedelmi-l%C3%A1ncok-v%C3%A1laszt%C3%A9k%C3%A1ban
-
Palotás Péter, Kasza Gyula, Vajda Ágnes, Bódi Barbara, Müllerné Trenovszki Magdolna, Urbányi Béla (2014): Sikamlós kérdés. Lehet-e versenyképes a magyar halfeldolgozás? Online available: http://www.mkk.szie.hu/dep/halt/UserFiles/File/Szakmai_nap/Palotas_P.pdf
Konferenciák
-
Vajda Á., Kasza Gy.: Food Science Conference 2015, Budapest: The social cost of food borne disease - A methodological approach, Food Science Conference
-
Vajda Á., Kasza Gy.: MTA - KÖTEB Élelmiszer-biztonsági Albizottság ülése, Budapest: Módszertani megközelítés az élelmiszer közvetítette megbetegedések társadalmi költségeinek becsléséhez
-
Vajda Á., Kasza Gy.: Rudnai Kemenes Konferencia, Zoonózis Társaság, 2015: Élelmiszer eredetű megbetegedések társadalmi költségei - Módszertani megközelítések
-
Vajda Á., Kasza Gy.: Gazdálkodás és Menedzsment Konferencia, Kecskemét, 2015: Élelmiszer eredetű megbetegedések gazdasági költségei össztársadalmi szinten
-
Vajda Á., Kasza Gy.: 16th Annual IAS-STS Conference, Graz 2016: Social cost of food borne diseases in the light of true incidents: A methodological approach
-
Vajda Á., Kasza Gy.: Economic burden of Salmonella infections in the light of registered and true incidents, IDK International Doctoral Conference, Pécs 2016
-
Vajda Á.: Systematic thinking: Rendszer elvű gondolkodás jelentősége az élelmiszer eredetű megbetegedések társadalmi költségének vizsgálatában, III. Fiatalok Európában Konferencia, Pécs 2016
-
Zeke I., Vajda Á., Pósa E., Juhász R., Pásztorné Huszár K., Tóth A., CSehi B., Salamon B., Friedrich L. (2016): Savanyú savó koncent rátum hatása tejes fagylalt stabilitására, XXXVI. Óvári Tudományos Nap, 2016.
-
Vajda Á., Tóth A.: Az élelmiszeripari minőségirányítás globális kérdései napjainkban, XXXVI. Óvári Tudományos Nap, 2016.
-
Vajda Á., Tóth A.: A modern élelmiszer előállítás technológiák és a globális élelmiszer kereskedelem humán egészségügyi hatásai napjainkban, XXXVI. Óvári Tudományos Nap, 2016.
-
Tóth A., Vajda Á., Németh Cs., Juhász R., Salamon B.: Hő -és nyomáskezelés kombinált alkalmazásának hatása tojásfehérje lé egyes tulajdonságaira, XXXVI. Óvári Tudományos Nap, 2016.
-
Tóth A., Németh Cs., Vajda Á., Zeke I., Csehi B., Friedrich L.: NYOMÁSKEZELÉS IDEJÉNEK HATÁS TOJÁSLEVEK SZÍNÉRE 400 MPA-ON, XXXVI. Óvári Tudományos Nap, 2016.
ORCID kód: 0000-0002-2423-9636
orcid.org/0000-0002-2423-9636
|